Webinar 'Kopkrakers - Kies voor maatwerk!'

Denk mee over kennisdeling in het domein werk en inkomen. 

Je gegevens

Datum en tijd

dinsdag
15
oktober
16.00 uur
AANMELDING BEVESTIGEN

We nodigen jou als klantmanager of trajectbegeleider uit om de app 'Kopkrakers' te testen. 

Het doel van deze app is het uitwisselen van onderzoek, ervaringen van klantmanagers en behoeften van cliënten, zodat beschikbare kennis kan worden toegepast in de praktijk. Kopkrakers moet klantmanagers ondersteunen in het leveren van maatwerk voor hun klanten.

Om het ontwerp écht te laten aansluiten op jouw werk nodigen we je uit om de eerste versie van de app te testen. We lichten de app toe in dit webinar (online te volgen presentatie) en vragen je vervolgens om een online enquête in te vullen. Door samen met je collega’s mee te doen help je ons om kennisdeling in de praktijk te verbeteren.

Uit welke stappen bestaat de deelname?
  • App - Je ontvangt de link om de app ‘Kopkrakers’ te testen, dit duurt 15 minuten. Je kan de applicatie gewoon op de computer uitproberen, je hoeft er niets voor te installeren. 
  • Webinar - In de webinar op dinsdag 15 oktober (online te volgen presentatie) leggen we uit hoe de app werkt en kan je direct anoniem vragen stellen aan ons. Kan je het webinar niet live volgen? Van 15 tot 29 oktober blijft de webinar en de enquête online beschikbaar, zodat we jouw mening niet missen.
  • Enquête - Na afloop vul je een anonieme enquête in van 15 minuten, met jouw feedback op dit concept. Er is geen goed of fout, wij willen graag samen met jullie dit concept evalueren!
Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging en instructies om de applicatie uit te proberen per e-mail. 


Hoe doe ik mee?
Schrijf je op deze pagina in. Je ontvangt instructies om de applicatie te testen per e-mail. Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon. Je hebt geluid nodig, bijvoorbeeld met een koptelefoon.

Ik kan niet op 15 oktober 16:00. Kan ik later meedoen? 
We sturen alle deelnemers een opname na, zodat de webinar terug gekeken kan worden op een moment dat beter uitkomt. Alle vragen en antwoorden blijven online beschikbaar. Je kan achteraf ook vragen stellen. 

Van wie is 'Kopkrakers'?
In samenwerking met het Kennisplatform Werk en Inkomen (KWI), klantmanagers en hun leidinggevenden heeft ontwerpbureau Muzus een concept ontwikkeld voor een kenniskompas in het domein Werk en Inkomen. We vragen jouw feedback om het concept te verbeteren!

Wie geeft de webinar?
Kaila Vreeken, Lotte Salome en Rachel Rietdijk, de onderzoekers en ontwerpers achter dit project. 

Vragen?
Neem contact op met Rachel Rietdijk: rachel@muzus.nl

Meer weten? Lees verder op de website van het Kennisplatform Werk & Inkomen. 

Deel dit webinar